خرید کنسرو لوبیاچیتی درجه یک در وهله اول نیاز به شناخت انواع لوبیا دارد و در مراحل بعدی به نوع کیفیت تولید کننده مربوط است.

خرید کنسرو لوبیا چیتی

امروزه محدودیتی در تولید کنسرو لوبیاچیتی نیست فقط هر تولید کننده از نوع های ریز و درشت یا از انواع لوبیا خمین ایرانی یا لوبیا ازبک یا لوبیای تولید شده در بریتانیا استفاده می کنند که هم در طعم و هم در انداره هاشون تفاوت چشم گیری دارد .

کسرو لوبیاچیتی با سس گوجه فرنگی به صورت چاشنی های تند و نمکی و معمولی تولید میشود که بعضا به آن ها قارچ هم اضافه می شود .

کنسرو لوبیاچیتی نوعی خوراک است .

در سس گوجه فرنگی غوطه ور می باشد کخ معمولا با چیپس تورتیلا سرو می شود .

که موادی مانند پیاز و سیر و فافا تند ، ادویجات و گاهی اوقات با گوشت گوسفند یا گوساله یا عصاره گوشت تهیه می شود .

این غدا را هم در دمای محیط و هم به صورت گرم می توان استفاده کرد .

در آماده سازی لوبیا کنسروی از انواع مختلفی از لوبیا ها استفاده می شود که از جمله لوبیا سیاه ،لوبیا سفید ،لوبیا سبز ، لوبیا قرمز ،لوبیا چشم بلبلی ،لوبیا کشاورزی و اوبیا چیتی

لوبیا که جزء اصلی غذاهای tex-max است تا اوایل قرن 20 با فلفل قرمز همراه بوده است . و بین آشپزهای شیلی این بحث بوده است که لوبیا به فلفل قرمز تعلق دارد یا خیر .

لوبیا قرمز یا صورتی معمولا برای غذا ها استفاده می شود اما در بعضی کشور ها و در بعضی شرکت ها کنسرو لوبیا قرمز را نیز تولید می کند .

هر انچه درباره لوبیا باید بدانیم

لوبیا دانه یکی از گونه‌های مختلف گیاه گل‌دار خانواده Fabaaceae است که به عنوان سبزیجات برای غذای انسان یا حیوان استفاده می‌شود.

انها را می توان به روش های مختلف پخت نمود،از جمله به جوش دادن، سرخ کردن و پخت، و کنسروی کردن که  در بسیاری از غذاهای سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

لوبیا محصول تابستانی است که برای رشد به دمای گرم نیاز دارد .

از حبوبات نامیده می شود که بهتر است به علت نفخ زیادی که دارد قبل از مصرف حدود 20 دقیه تا 2 ساعت خیس بخورد . نسبت به دیگر حبوبات و گیاهان به کود کمتری نیاز دارد . به طور معمول زمان کاشت تا برداشت آن بین 55 تا 60 روز می باشد . زمانی که لوبیا ها میرسند زرد و خشک می شوند و دانه های آن هم به رنگ بالغ خود در می آیند .

لوبیا منبع مهم پروتیین در تاریخ کهن و جدید بوده و هنوز هم هست .

لوبیا یکی از گیاهان بسیار پر کشت تاریخ است .

که در حالت وحشی به اندازه ناخن انگشت کوچک است و برایاولین بار در افغانستان و کوهپایه های هیمالیا نگهداری می شود . در مصر باستان لوبیا به همراه مرده ها کاشته می شد .

در هزاره دوم کشت آن با تغییراتی در نوع دانه های کاشته شده دانه ها پهن و بزرگتر شد .قدیمی ترین لوبیا در امریکا در غار گیتارو حدود هزاره دوم پیش از میلاد مسیح کشف شده است . 

در حال حاضر، بانک ژن جهانی حدود ۴۰۰۰۰ نوع لوبیا را در خود جای داده است، اگرچه تنها بخشی از ان برای مصرف معمولی تولید می‌شود

ویژگی های کنسرو لوبیا چیتی

مواد مغذی

لوبیا دارای پروتئین، کربوهیدرات پیچیده، فولات و اهن بالایی است.کنسرو لوبیاچیتی همچنین مقدار قابل توجهی فیبر و فیبر محلول دارد، با یک فنجان لوبیا پخته بین ۹ تا ۱۳ گرم فیبر. فیبر محلولی که دارد سبب کاهش کلسترول خون می شود .

محتوای فیبر بالا در لوبیا مانع از افزایش بیش از حد قند خون پس از خوردن آنها می شود .

فیبر محلول در اب را ئر معده جذب می کند و ژله ای تشکیل می دهد که جذب کربوهیدرات های لوبیا را کاهش می دهد. به همین علت می تواند به تعادل قند خون کمک کند و انرژی گابت و کندسوز را تامین کند.

که به همین علت انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به دیابت که مقاومت به انسولین دارند می باشد .

تاریخچه کنسروسازی

در طول سالهای اول جنگ ناپلئون، دولت فرانسه جایزه نقدی قابل توجهی به مبلغ ۱۲۰۰۰ فرانک به هر مخترع ارائه داد که بتواند روش ارزان و مؤثر برای حفظ مقادیر زیادی از مواد غذایی را طراحی کند. ارتش‌های بزرگتر ان زمان نیاز به افزایش و عرضه منظم غذای باکیفیت داشتند

. دسترسی محدود به غذا از جمله عواملی بود که فعالیت های نظامی را تا ماه های تابستان و پاییز محدود می سازد. در سال ۱۸۰۹ نیکولاس اپپرت، قنادی و ابجوساز فرانسوی، مشاهده کرد که غذا پخته شده در داخل یک شیشه فاسد نیست مگر اینکه مهرها نشت کنند و روشی برای اب بندی مواد غذایی در شیشه ایجاد کردند. علت عدم فساد در ان زمان نامشخص بود، زیرا ۵۰ سال دیگر بود که لویی پاستور نقش میکروب را در فساد مواد غذایی نشان داد.

ارتش فرانسه ازمایش انتشار غذاهای کنسروی به سربازان خود را اغاز کرد، اما روند کند کنسرو کردن مواد غذایی و حتی مراحل توسعه و حمل و نقل، ارتش را از حمل مقادیر زیادی از مواد غذایی در سراسر امپراتوری فرانسه منع کرد، و جنگ پیش از کامل شدن روند پایان یافت.

پس از پایان جنگهای ناپلئونی، فرایند کنسرو سازی به تدریج در دیگر کشورهای اروپایی و ایالات متحده به کار گرفته شد.

در سال 1974 نمونه هایی از مواد غذایی را به صورت کنسرو شده در اوردند که ماندگاری بالایی داشت و به کشتی هایی که زمان های طولانی در روی سطح دریا بودند می دادند .

تولید کنندگان برترلوبیا و کنسرو لوبیا

۱-هند    ۱۷/۵۶  ۲۱٫۴۷٪

۲-کانادا  ۸/۲۰    ۱۰٫۰۳٪

۳-میانمار۶/۵۷   ۸٫۰۳٪

۴-چین   ۴/۲۳    ۵٫۱۷٪

۵-نیجریه            ۳/۰۹    ۳٫۷۸٪

۶-روسیه            ۲/۹۴    ۳٫۶۰٪

۷-اتیوپی ۲/۷۳    ۳٫۳۴٪

۸-برزیل ۲/۶۲    ۳٫۲۱٪

۹-استرالیا۲/۵۲   ۳٫۰۹٪

۱۰-ایالات متحده  ۲/۴۴    ۲٫۹۸٪

۱۱-نیجر            ۲/۰۶    ۲٫۵۱٪

۱۲-تانزانیا۲/۰۰  ۲٫۴۵٪

دیگران   ۲۴/۸۲  ۳۰٫۳۴٪

لوبیا خشک و کنسروی را در انبار های با دماهی 75 درجه فارنهایت (24 درجه سانتی گراد ) که تقریبا جاهای سرد و تاریک باشد نگهداری می کنند . در فرایند تولید محصولات کنسروی از 10 روز تا 40 روز زمان قرنطینه وجود دارد بعد از آن فرایند فروش محصول آغغاز می شود . ئر صورت ثبت سفارش کنسرو لوبیا چیتی درجه یک با ما ارتباط بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *