هر چند با تولید انواع کنسرو لوبیا در کارخانه ها دسترسی به این غذاهای آماده ساده تر شده. اما دستور پخت در خانه هم می تواند برای خانم ها جالب باشد.
این روز ها خانم ها هر چند در خانه باشند و کار بیرون نداشته باشند، باز گاهی زمان ها هست که نیاز به پخت غذاهای سریع دارند. پخت انواع خوراک ها می تواند یکی از غذاهای خوشمزه و البته سریع به حساب بیاید. کنسرو انواع لوبیا هم در این بین وجود دارد. دستور پخت کنسرو لوبیا هم ساده و هم سریع است. کافی است در ابتدا هر نوعی از لوبیا را مد نظر دارید، در مدت زمان مشخص در آب قرار دهید تا با این کار بتوانید مانع از نفخ بیش از اندازه در معده خود شوید. سپس با تعویض آب آن را بر روی اجاق گذاشته و بگذارید بسته به نوع لوبیا 45 تا 90 دقیقه حرارت ببیند تا بافتی نرم پیدا کند. در خانه شما راحت می توانید طبق ذائقه افراد خانه نمک، فلفل و نیز ادویه جات دیگر را استفاده کنید.
کالری انواع کنسرو لوبیا
خب با توجه به این که کنسرو لوبیا در حقیقت پخته شده انواع لوبیا می باشد. قاعدتاً بسته به نوع لوبیا دارای مقدار مشخصی کالری است. مثلاً انواع کنسرو لوبیا چیتی در حدود 105 کالری دارند. این در حالی است که استفاده از قارچ، سیب زمینی و نیز سس مخصوص هم کالری ممکن است ایجاد کند. اما هر چه هست این کالری به دلیل این که از چربی های مضر نیست که در اندام ها انباشته شده مانع از تناسب اندام و سلامتی قلب و عروقتان شود. تهیه کنسرو لوبیا به نوعی از غذاهای سالم به حساب می آید. دستور پخت کنسرو در خانه به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده می تواند مناسب تر و سالم تر هم باشد.
بدون دیدگاه