با بزرگترین شرکت پخش کننده انواع کنسرو ذرت ارگانیک در ایران آشنا شوید. جهت اطلاع از قیمت و نحوه عرضه کنسرو ذرت ارگانیک، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
کشورهای تولید کننده ذرت
در حال حاضر ایالات متحده آمریکا، بزرگترین تولید کنندهی ذرت در دنیاست و بهتنهایی بیش از 40% نیاز دنیا را تأمین مینماید.
دیگر کشورهای تولید کنندهی عمده ذرت در جهان چین، مکزیک، برزیل، اندونزی، هند و … هستند.
جدول زیر میزان تولید ذرت توسط کشورها در سال 2012 را نشان میدهد:
تولید (تن) | کشور | ردیف |
۲۷۳٬۸۳۲٬۱۳۰ | ایالات متحده آمریکا | 1 |
۲۰۸٬۲۵۸٬۰۰۰ | چین | 2 |
۷۱٬۲۹۶٬۴۷۸ | برزیل | 3 |
۲۵٬۷۰۰٬۰۰۰ | آرژانتین | 4 |
۲۲٬۰۶۹٬۲۵۴ | مکزیک | 5 |
۲۱٬۰۶۰٬۰۰۰ | هند | 6 |
۲۰٬۹۶۱٬۳۰۰ | اوکراین | 7 |
۱۹٬۳۷۷٬۰۳۰ | اندونزی | 8 |
۱۵٬۶۱۴٬۱۰۰ | فرانسه | 9 |
۱۲٬۵۰۰٬۰۰۰ | کل آمریکای جنوبی | 10 |
کنسرو ذرت ارگانیک
در کشور ما انواع ذرت ارگانیک معمولاً وارداتی بوده و در تهیه این کنسروها اغلب از ذرتهای تولید شده توسط معروفترین تولیدکنندگان جهانی استفاده میشود.
هرچند قیمت این محصول ممکن است کمی بالاتر از کنسروها ذرت معمولی باشد، اما کیفیت بالای آن باعث شده تقاضای خوبی در بازار برای آن وجود داشته باشد.
برندهای معروف تولید کنسرو در دنیا، اقدام به تولید و صادرات کنسرو ذرت ارگانیک میکنند که قیمت بالایی دارند و خرید آنها بهصرفه نیست.
محصولات مشابه داخلی که با استفاده از ذرتهای وارداتی تهیه میشوند قیمت بسیار مناسبتری دارند و ما استفاده از این محصولات را پیشنهاد میکنیم.
ارزش غذایی کنسرو ذرت
همانطور که گفته شد، ذرت حاوی مواد مغذی فراوان، من جمله انواع ویتامینها، کربوهیدرات، مواد معدنی و انواع آنزیمهاست. مهمترین این موارد در زیر لیست شده است:
- ویتامین c
در یک قوطی کنسرو ذرت، مقدار 10.5 میلی گرم ویتامین C وجود دارد.
- کربوهیدرات
کربوهیدرات موجود در یک قوطی کنسرو شده 150 گرمی، حدود 22.5 گرم بوده که نسبت به ذرت فریز شده بسیار بیشتر است.
- پروتئین
در هر فنجان ذرت کنسروی، حدود 4 گرم پروتئین یافت میشود.
- فیبر
بدن انسان روزانه به مقدار 30 گرم فیبر نیاز دارد که ذرت، میتواند بخش اعظمی از این نیاز را برطرف کند.
آشنایی با انواع ذرت
اقلام متفاوتی از ذرت در جهان شناسایی شده و هر یک کاربرد مخصوص به خود را داراست. برای تهیه ذرت کنسروی، بیشتر از اقلام شیرین و دندان اسبی استفاده میشود.
در ادامه با برخی از انواع ذرت آشنا میشویم:
- ذرت دندان اسبی
این نوع که به دندانه دار نیز معروف است، بیشترین سطح کشت در جهان را داراست و برگهای زیادی دارد و بیشتر برای تهیه سیلو و علوفه کشت میشود و مصرف خوراکی نیز دارد.
- ذرت بلوری
دارای سطح بلوری بوده و دانههای گردی دارد و مصرف علوفهای دارد.
- ذرت آردی
این ذرت دارای مغز نرمتری است و رنگ آن به سفیدی میزند و برای تهیه نشاسته و آرد مورد استفاده قرار میگیرد.
- ذرت پاپکورن
جزء اقلام زودرس بوده و بوتهای کوتاه و دانههای ریزی دارد و برای ساخت پاپکورن استفاده میشود.
- ذرت غلاف دار
در این نوع، هر دانه توسط سبوس پوشانده شده است و امروزه کشت نمیشود.
- ذرت مومی
خواستگاه آن چین است و قابلیت هضم بیشتری دارد و در خورام طیور از آن استفاده میشود.
- ذرت شیرین
این نوع ذرت دارای قند بالاتری از انواع دیگر است و بیشتر بهصورت نارس جمع آوری میشود و بهصورت تازه و نیز برای تهیه کنسرو استفاده میشود.
بدون دیدگاه