کنسرو لوبیا با قارچ

کنسرو لوبیا با قارچ


صادرات انواع کنسرو لوبیا با قارچ و نیز با طعم های دیگر هم همپای سایر محصولات کنسروی در بازار خارجی روند مناسبی دارد، منتها استاندارد های تولید هم باید رعایت شود.
گاهی برخی از کالاهای کنسروی مانند رب گوجه هستند که استاندارد تولید داخلی شان با کیفیت صادراتی متفاوت می باشد. برای این که مشتری ها دنبال ارزان تر تمام شدن در مقصد هستند. اما کنسرو لوبیا با قارچ یا سایر طعم ها به گونه ای است که درصد مشخصی از لوبیا، چاشنی و نیز وزن خالص را باید داشته باشد. صادرات این نوع محصولات تنها زمانی می تواند با قیمت ارزان تر باشد که خود لوبیا را ارزان تر خریداری کرده باشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *