فروش کنسرو نخود سبز و بررسی استفاده آن برای افراد چاق با مطالعه مواد مغذی موجود در این محصول بی نظیر انجام می گیرد.
فروش کنسرو نخود سبز
فروش کنسرو نخود فرنگی بسیار زیاد و مقرون به صرفه است، کنسرو نخود فرنگی منبع بسیار عالی ویتامین ها و مواد مغذی است.
در اسیای شرقی جوانه یا ساقه نخود زمانی غذا محسوب می شد که خیلی راحت در دسترس نبود اما امروزه کشت و برداشت نخود به آسانی انجام می گیرد.
در حالی که حتی اکثر مردم حتی در حیات منزل یا درون گلدان هم تصمیم به کاشت نخود فرنگی می گیرند.
برای منجمد کردن و حفظ نخود به صورت کنسروی یا منجمد نخود ها را از غلاف خود خارج کرده و در زمانی که هنوز نرم هستند فرایند انجماد و کنسرو سازی را انجام می دهند.
دلیل انجماد و کنسرو کردن نخود فرنگی برای این است که به زودی فاسد نشودو مدت نگهداری آن بیشتر شود.
فرایند انجماد آن که کار سخت و غیر ممکنی نیست فقط ابتدا دانه های کروی شکل را در آب یخ ریخته و شستشو داده می شود و سپس در ظرف ها یا نایلکس های مورد نظر ریخته شده و در سردخانه نگهداری می شود.
برای کنسرو سازی بعد از پاک کردن آن ها درون قوطی های فلزی یا شیشه ای که درب فلزی داشته باشند می ریزند و مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنند و در دیگ های مخصوص می جوشانند و قرنطیه مصرف بهینه آن 15 روز می باشد.
فروش کنسرو های نخود فرنگی در بسته بندی های وکیوم به صورت منجمد و در قوطی به صورت کنسروی می باشد که برای خرده فروشی عرضه می شود.

قیمت کنسرو نخود فرنگی در بازار جهانی
کنسرو نخود فرنگی یکی از محصولات مورد علاقه در سطح جهان می باشد که مشتری های صادراتی زیادی دارد و قیمت کنسرو نخود فرنگی در بازار جهانی بسیار مهم است البته در بازار های اروپایی که به دنبال سلامت محصولات هستند بیشتر کیفیت ملاک انتخاب محصول است تا قیمت اما در کل تقاضای تولید این محصول گیاهی و لذیذ در سطح جهان بسیار زیاد است و خط تولیدی قوی و ماندگار نیاز دارد.
گونه های مختلفی از نخود فرنگی در جهان موجود می باشد که که درجه ای از مقاومت در برابر کپک را دارند، گونه ای کوتوله نامیده می شود که در ارتفاع حدود یک متر رشد می کند که در کاشت در مکانهای گلخانه ای یا گلدانی که تنها حدود 25 سانتی متر است مناسب می باشد.
این گونه در تولید کنسرو نخود فرنگی بسیار استفاده می شود زیرا طعم ترد تر و شیرین تر و رنگ سبز تری دارد و در نگاه اول حس تازگی و سر زندگی می دهد.
نخود فرنگی یا نام دیگری که معروف هستن نخود قلوه ای که گرد شده اند با دیواره های ضخیم غلاف دار قبل از اینکه به بلوغ برسند مصرف می شوند.
به این نوع نخود های نخود های برفی هم گفته می شود.
در بررسی های جدید به این نتیجه رسیده اند که نخود فرنگی فعالیت مهارکنندگی روی آنزیم های لیپاز پانکراس در محیط آزمایشگاهی نشان داده است.

کالری یک قاشق نخود فرنگی
ما در این جا به بررسی مصرف کنسرو نخود فرنگی توسط افرادی که اضافه وزن دارند و چاق هستند پرداختیم پس برای
اطلاعات دقیق و مطمین کالری یک قاشق نخود فرنگی را بررسی می کنیم.
هر قاشق نخود فرنگی حدود 12 گرم است، کالری هر قاشق کنسرو نخود فرنگی 7 کالری دارد، که میانگین هر 100 گرم نخود فرنگی پخته شده 81 کالری دارد .
- کربوهیدرات کل 1.31 گرم
- فیبر رژیمی 0.44 گرم
- شکر 0.41 گرم
- پروتیین 0.45 گرم
- کلسیم 2.4 میکرو گرم
- منیزیم 2.08 میلی گرم
- اهن 0.13 میلی گرم
- چربی 0.06 گرم
- روی 0.08 میلی گرم
- پتاسیم 14.28 گرم
- سدیم 19.08 میلی گرم
کالری که معمولا در برچسب های مواد غذایی استفاده می شود کیلوکالری است.
که با توجه به بررسی های دولت آمریکا هر فرد بزرگسال بین 2200 کیلو کالری تا 2700 کیلو کالری نیاز دارد، که بهتر است اگر در رژیم هستید مواد غذایی سالم که حجم زیاد و کالری پایینی دارند را استفاده کنید تا مدت سیری بیشتری داشته باشید.
البته مصرف کالری به مواردی بستگی دارد اعم از :
- سلامت عمومی کل بدن
- فعالیت بدنی
- رابطه جنسی
- وزن
- فرم بدن
- جنسیت
- سن
نکته جالب اینکه نخود فرنگی پخته شده از نخود فرنگی خام کالری بیشتری دارد و در کل سبزیجات سبز کالری پایینی دارند و مناسب برای تغذیه و رژیم هستند و افرادی که چاق هستند با مصرف این مواد غذایی هم مدت طولانی تری برای سیری دارند و هم غذاهای با مواد مغذی زیاد و سالم مصرف می کنند.

خرید کنسرو نخود فرنگی عمده
همانطور که در بازار داخلی و جهانی و خرید و فروش به صورت عمده به نفع شرکت های تولید کننده و هم به نفع بنکداران است خرید کنسرو نخود فرنگی هم به صورت عمده بیشتر انجام می گیرد .
به علت اینکه در بسیاری از سالادها و غذاهای فست فودی کنسرو نخود فرنگی استفاده می شود اکثر مشتریان این محصول رستوران دار ها و فست فودی ها هستند .
به صورت ژنتیکی نخود دانه ای است که الرژی زا هست که یهودیان و بعضی مناطق ساحلی خاورمیانه بر این باور هستند که نقص ژنتیکی میاورد.
در بیمارانی که کم خونی دارند یا دچار اسیب کلیوی هستند بهتر است از نخود فرنگی و باقلا سبز استفاده نکنند.
درست کردن کنسرو نخود فرنگی در منزل کاری آسان است اما با پیشرفت تکنولوژی و شاغل شدن اکثریت اعضای خانواده و همچنین بررسی زمان بیشتر خرید کنسرو نخود فرنگی انجام می گیرد.
در صورتی که در خانه روی اجاق فقط آب مقداری نمک و نخود فرنگی نیاز است تا کاملا پخته و نرم شود البته تا جایی که حالت کروی شکل آن تغییر شکل ندهد.
برخی مردم دوست دارند نخود را در مایعی که کنسرو شده است مجدد بجوشانند اما نخود فرنگی بعد از پخت نیاز ندارد مجدد پخته شود و آب کنسرو آن هیچ خاصیتی ندارد که مجدد استفاده شود.
قوطی های فلزی انتخاب اصلی شرکت های تولید کننده است که بعضی ها برای جلب مشتریان و صادرات در ظرف های شیشه ای یا در قوطی هایی که درب های شفاف دارد و محتویات داخل کنسرو مشخص است تولید می کنند.
بدون دیدگاه