کنسرو ذرت کوچک

به مرکز عرضه کننده مستقیم کنسرو ذرت کوچک باکیفیت و قیمت‌های باور نکردنی خوش آمدید! در این فروشگاه ، همه‌ی نیاز شما در تأمین کنسرو را برآورده می‌کنیم، پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

نکاتی در رابطه با گیاه ذرت

ذرت در دسته غلات جا می‌گیرد و به همین دلیل نه تنها کالری مورد نیاز بدن را به‌خوبی تأمین می‌کند، بلکه سرشار از انواع ویتامین‌ها مثل B، A و  C و انواع مواد و املاح معدنی است و نقش بسزایی در درمان انواع بیماری‌ها دارد:

  • ذرت به علت دارا بودن فنولیک و اسید فرولیک، توانایی مبارزه با سلول‌های سرطانی دارد و یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب می‌گردد.
  • روغن موجود در ذرت ضد کلسترول بوده و می‌تواند برای افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی مفید باشد.
  • ذرت حاوی عنصر زئازانتین لوتئین بوده و باعث جلوگیری از تاری چشم می‌شود و همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین A، بینایی را بهبود می‌بخشد.
  • ذرت دارای مواد معدنی همچون منیزیم، روی، منگنز و آهن بوده و می‌تواند نیاز بدن به این مواد معدنی را برطرف سازد.

کنسرو ذرت کوچک

عرضه مستقیم کنسرو ذرت کوچک

کنسروهای ذرت و کنسرو لوبیا قرمز در حجم‌های متفاوت و متنوعی تولید می‌شوند و سعی می‌شود تمامی سلایق و ذائقه‌ها را پوشش دهند.

قوطی‌های کنسرو موجود در بازار، دارای بسته بندی با وزن‌های مختلفی است. از جمله:

  • 150 گرمی
  • 350 گرمی
  • 400 گرمی
  • 450 گرمی
  • 500 گرمی
  • 3 کیلوگرمی
  • و …

کنسرو ذرت شیرین اغلب نقش یک ماده غذایی مکمل را در غذاها ایفا می‌کند و به مقدار زیاد در یک وعده مصرف نمی‌شود و یکی از مشکلات مصرف کنندگان نگهداری باقیمانده‌ی قوطی کنسرو ذرت در یخچال است.

از آنجا که قوطی‌های کنسرو بعد از باز شدن باید در ظروف غیرفلزی و درب دار نگهداری شوند، قوطی‌های با حجم زیاد، اغلب مصرف کنندگان را دچار نارضایتی می‌کند.

برای حل این مشکل، ما اقدام به تولید قوطی‌های کنسرو ذرت کوچک و کم حجم 100 و 150 گرمی نموده‌ایم تا این مشکل مصرف کنندگان به‌خوبی مرتفع گردد.

کنسرو ذرت کوچک

آشنایی با فرایند تولید کنسرو ذرت

فرایند تولید کنسرو ، فرایند پیچیده و زمان بری است که در ذیل این مراحل را برای شما تشریح نموده‌ایم:

  • شستشو

ابتدا دانه‌های ذرت به‌خوبی شسته می‌شوند و مواد زائد و خار و خاشاک از آن جدا می‌شود.

  • پخت اولیه (بلانچینگ)

ذرت‌ها را تحت حرارت، به مدت زمان کوتاهی می‌پزند.

  • قوطی گذاری

ذرت‌های نیم پز را به درون قوطی‌های هدایت کرده و سپس قوطی‌ها را با آب‌نمک و دیگر افزودنی‌های مجاز پر می‌کنند.

  • درب گذاری

درب قوطی‌ها طی فرایندی گذاشته شده و اکسیژن موجود در قوطی‌ها تخلیه می‌گردد.

  • پخت نهایی

در این مرحله قوطی‌ها روانه‌ی دیگ‌های آبجوش شده و مدت زمان بیشتری پخته می‌شوند تا آماده مصرف شوند.

سپس تحت دما و زمانی معین، تحت عملیاتی به نام استرلیزاسیون قرار می‌گیرند تا ماندگاری بالایی داشته باشند.

  • قرنطینه

برای پیدا کردن قوطی‌های معیوب و یا حاوی میکروب و فاسد شدنی، لازم است مدتی این قوطی‌ها در انبار نگهداری شوند و اقلام معیوب مشخص و جدا سازی شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *