کنسرو تن ماهی

قیمت کنسرو تن ماهی در بازار چقدر است ؟ کنسرو ماهی در بازار ایران چه جایگاهی دارد ؟ خرید کنسرو  ماهی در بستر اینترنت چگونه است ؟

کنسرو تن ماهی

کنسرو ماهی چیست ؟

تن نوعی ماهی است که سرعت بالایی در زمان شنا کردن دارد، گوشت ماهی تن برخلاف دیگر ماهی ها قرمز مایل به صورتی است. بعضی از انواع این ماهی خونگرم هستند. گوشت سفت ماهی تن دارای  پروتئین و ویتامین است.

ماهی تن در صنعت کنسروسازی بسیار استفاده می شود. کنسرو سازی یکی از راههای نگهداری ماهی است که درون آن هوا رفت و آمد نمی کند .

 

کنسرو تن ماهی

مراحل ساخت کنسرو تن ماهی

  • آماده‌سازی
  • آب‌نمک‌گذاری
  • پخت اولیه
  • قوطی‌گذاری
  • هواگیری
  • درب‌بندی
  • فرایند حرارتی
  • قرنطینه
  • برچسب‌زنی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *