73

73


خب با توجه به تولید انواع کنسرو لوبیا در کارخانه های مواد غذایی می توان مراحل تهیه آن ها را به راحتی بررسی کرد .

و در عین حال از استاندارد های آن مطلع شد.

فرایند تهیه و تولید کنسرو

برای تهیه و تولید کنسرو لوبیا در انواع طعم ها باید ابتدا مراحلی در کارخانه سپری شود تا قوطی های کنسرو آماده عرضه در بازار گردند.

خب از آن جا که قرار است لوبیا پخته شود، قبل از هر کاری باید در مورد عدم وجود ضایعات در آن مطمئن شد.

بعد از این مرحله باید لوبیا را خیساند که در وان هایی به مدت یک تا دو روز این کار انجام می شود.

سپس مرحله پخت لوبیا می باشد. قوطی ها را قبل از استفاده ضد عفونی و شستشو می کنند و سپس با پیمانه مخصوص لوبیا پخته شده داخل قوطی ریخته می شود.

پس از آن باید برای طعم هایی که قرار است کنسرو لوبیا داشته سس گوجه و نیز قارچ را اضافه شود.

دربندی در خلاء و استریل کردن در اتوکلاو انجام هم می شود. مراحل بعدی برای شیرینک کردن و لیبل زنی خواهد بود.

انواع کنسرو لوبیا

فروش عمده کنسرو لوبیا

خب وقتی مواد غذایی کنسروی در دسترس باشند، قاعدتاً مشتری و مصرف کننده ساده تر می تواند آن را خرید کند.

برای همین، فروش عمده کارخانه ها به شرکت های پخش و نیز برای صادرات انجام میشود.

البته کنسرو لوبیا را بیشتر با لوبیا چیتی تولید می کنند و کارخانه های تولید کننده، لوبیا چیتی مورد نیازشان را وارد می کنند، از کشور هایی چون ازبکستان.

کارخانه های تولید کننده:

مانند برند های یک و یک، شاهسوند و تبرک قوطی های کنسرو لوبیا را در وزن های 240 و یا 350 گرم با درب های ایزی اپن تولید و روانه بازار می کنند.

انواع کنسرو لوبیا

برندهای کنسرو لوبیا : 

  • شبنم
  • سیحون
  • چیرو
  • شایان
  • گلرخ
  • ممتاز
  • زشک
  • بهدیس
  • تایماز
  • نانسا
  • یک و یک
  • دلپذیر
  • سحر
  • رعنا
  • شاهسوند
  • تبرک

انواع کنسرو لوبیا

وزن های قوطی ها

  • 120
  • 150
  • 180
  • 350
  • 380
  • 420
  • 500

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *