با توجه به استاندارد تعریف شده برای تولید انواع کنسروجات، حتماً برای وزن لوبیا و سایر محصولات هم مواردی اعلام شده است که برند های موجود آن را رعایت می کنند.
وزن استاندارد چیست؟
قاعدتاً برای محصولات فراوری و محصولاتی که در صنایع غذایی بسته بندی می شوند.
باید یک استاندارد تعریف شده و مدونی وجود داشته باشد. این موضوع سبب خواهد شد تا نظم مشخصی برای تولید برقرار باشد.
در استاندارد، علاوه بر موارد کیفی بر روی این موضوع هم صحبت می شود که وزن بسته بندی ها چقدر می تواند باشد. مثلاً اگر شما حبوبات را فله یک کیلو خالص می خرید، در بسته بندی ها 900 و 400 گرمی هستند، و برای زمانی که کنسرو شوند، 400 و 240 گرم خواهند بود.
این موضوع بر اساس قیمت تمام شده مناسب تر، مناسب بودن برای مصرف هر فرد و هر وعده می باشد.
ارزش غذایی انواع کنسرو لوبیا
خب وقتی حبوباتی مانند انواع لوبیا را به کنسرو تبدیل می کنند، هم می خواهند نگهداری ساده تر داشته باشد و هم از ارزش غذایی لوبیا بی بهره نمانند.
از آن جا که برای تهیه کنسرو لوبیا قرمز از شکر، نمک، ادویه، روغن مایع، سرکه و پیاز استفاده می شود، ارزش غذایی هر 100 گرم از کنسرو ها شامل مقدار کربوهیدرات حدود 14 گرم، چربی حدود 3.3، پروتئین 4.4 گرم و انرژی بیش از 105 کیلو کالری می باشد.
این نشان از مغذی بودن و کم چربی بودن کنسرو لوبیا دارد و می توان با خیال راحت در پخت غذا و نیز به منظور غذای آماده در زمان هایی که وقت نداریم به جای سوسیس و کالباس استفاده کرد.
منتها نباید جوشاندن قبل از مصرف کنسرو ها حتی کنسرو ذرت شیرین را فراموش کنید. وزن استاندارد البته دارای تلورانس چند گرم هم خواهد بود.
بدون دیدگاه