به مرکز عرضه کننده مستقیم کنسرو ذرت کوچک باکیفیت و قیمتهای باور نکردنی خوش آمدید! در این فروشگاه ، همهی نیاز شما در تأمین کنسرو را برآورده میکنیم، پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
نکاتی در رابطه با گیاه ذرت
ذرت در دسته غلات جا میگیرد و به همین دلیل نه تنها کالری مورد نیاز بدن را بهخوبی تأمین میکند، بلکه سرشار از انواع ویتامینها مثل B، A و C و انواع مواد و املاح معدنی است و نقش بسزایی در درمان انواع بیماریها دارد:
- ذرت به علت دارا بودن فنولیک و اسید فرولیک، توانایی مبارزه با سلولهای سرطانی دارد و یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب میگردد.
- روغن موجود در ذرت ضد کلسترول بوده و میتواند برای افراد دارای بیماریهای قلبی و عروقی مفید باشد.
- ذرت حاوی عنصر زئازانتین لوتئین بوده و باعث جلوگیری از تاری چشم میشود و همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین A، بینایی را بهبود میبخشد.
- ذرت دارای مواد معدنی همچون منیزیم، روی، منگنز و آهن بوده و میتواند نیاز بدن به این مواد معدنی را برطرف سازد.
عرضه مستقیم کنسرو ذرت کوچک
کنسروهای ذرت و کنسرو لوبیا قرمز در حجمهای متفاوت و متنوعی تولید میشوند و سعی میشود تمامی سلایق و ذائقهها را پوشش دهند.
قوطیهای کنسرو موجود در بازار، دارای بسته بندی با وزنهای مختلفی است. از جمله:
- 150 گرمی
- 350 گرمی
- 400 گرمی
- 450 گرمی
- 500 گرمی
- 3 کیلوگرمی
- و …
کنسرو ذرت شیرین اغلب نقش یک ماده غذایی مکمل را در غذاها ایفا میکند و به مقدار زیاد در یک وعده مصرف نمیشود و یکی از مشکلات مصرف کنندگان نگهداری باقیماندهی قوطی کنسرو ذرت در یخچال است.
از آنجا که قوطیهای کنسرو بعد از باز شدن باید در ظروف غیرفلزی و درب دار نگهداری شوند، قوطیهای با حجم زیاد، اغلب مصرف کنندگان را دچار نارضایتی میکند.
برای حل این مشکل، ما اقدام به تولید قوطیهای کنسرو ذرت کوچک و کم حجم 100 و 150 گرمی نمودهایم تا این مشکل مصرف کنندگان بهخوبی مرتفع گردد.
آشنایی با فرایند تولید کنسرو ذرت
فرایند تولید کنسرو ، فرایند پیچیده و زمان بری است که در ذیل این مراحل را برای شما تشریح نمودهایم:
- شستشو
ابتدا دانههای ذرت بهخوبی شسته میشوند و مواد زائد و خار و خاشاک از آن جدا میشود.
- پخت اولیه (بلانچینگ)
ذرتها را تحت حرارت، به مدت زمان کوتاهی میپزند.
- قوطی گذاری
ذرتهای نیم پز را به درون قوطیهای هدایت کرده و سپس قوطیها را با آبنمک و دیگر افزودنیهای مجاز پر میکنند.
- درب گذاری
درب قوطیها طی فرایندی گذاشته شده و اکسیژن موجود در قوطیها تخلیه میگردد.
- پخت نهایی
در این مرحله قوطیها روانهی دیگهای آبجوش شده و مدت زمان بیشتری پخته میشوند تا آماده مصرف شوند.
سپس تحت دما و زمانی معین، تحت عملیاتی به نام استرلیزاسیون قرار میگیرند تا ماندگاری بالایی داشته باشند.
- قرنطینه
برای پیدا کردن قوطیهای معیوب و یا حاوی میکروب و فاسد شدنی، لازم است مدتی این قوطیها در انبار نگهداری شوند و اقلام معیوب مشخص و جدا سازی شوند.
بدون دیدگاه